Cv-ketel kopen

Bij Verheijen Service kiezen wij voor kwaliteit. Dit betekent dat wij alleen cv-ketels plaatsen van A-merk fabrikanten. U kunt uit ons brede assortiment kiezen uit verschillende types. Heeft u een regendouche, heeft u de voorkeur voor een compacte cv-ketel of wilt u een energiezuinige cv-ketel? Zodra u uw keuze heeft gemaakt, dan plaatsen we de cv-ketel, zodat u er nog lang van gaat genieten. U kunt ook een onderhoudsabonnement voor uw cv-ketel afsluiten. Wij zijn als bedrijf CO-VRIJ gecertificeerd en mogen werkzaamheden aan gasverbrandingstoestellen verrichten. Ook onze monteurs zijn hiervoor gecertificeerd. De Gasketelwet is op 1 april 2023 ingegaan.

Cv-ketel huren

Een nieuwe cv-ketel is een forse investering. Wanneer u dit bedrag niet in één keer wilt uitgeven, dan kunt u bij ons ook een cv-ketel huren. Het huren van een cv-ketel brengt vele voordelen met zich mee.

ro_covrij_xl_rgb

De voordelen van huren

Het grote voordeel van een cv-ketel huren is dat u voor een lange periode verzekerd bent van zorgeloos comfort. Bij een eventuele storing staan wij garant voor een snelle afhandeling van het probleem, zonder bijkomende kosten. Service, periodiek onderhoud, materiaalkosten, arbeidskosten en voorrijkosten zijn bij uw lage termijnbedrag inbegrepen. (Voorrijkosten buiten werktijden niet inbegrepen)

Warmteplan Huurcontract

In samenwerking met Abel&co bieden wij het Warmteplan. Bij het Warmteplan huurt u voor een periode van minimaal 12 jaar een toestel via ons. U betaalt maandelijks een vast bedrag. Wij houden uw toestel in een optimale conditie, want service en onderhoud zijn bij het Warmteplan inbegrepen. Lees de brochure.

Vragen?

Heeft u vragen over het kopen of huren van een cv-ketel? Neem dan contact met ons op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies